familie

Video's

VICE Shorts
1:51

Wat Belgische klimaatprotesteerders willen zeggen aan hun ouders

We zochten jullie op tijdens de Global Strike For Climate van 20 september om te vragen hoe jullie de klimaatcrisis met jullie ouders bespreken.
5 vragen die je altijd al had willen stellen aan
3:55

5 vragen die je altijd al wilde stellen aan een HIV-patient

In deze aflevering vragen we Anne hoe ze erachter kwam dat ze hiv heeft, hoe het haar dagelijks leven beïnvloedt en hoe ze het aan haar kinderen uitlegt.
Rites of Passage
17:13

Het bloederige inwijdingsritueel van de Crips in New York

VICE volgde een jongen die zich bij de Crips in Brooklyn wilde voegen. Om erbij te mogen moest hij zich door zijn vrienden snoeihard in mekaar laten slaan.
VICE Specials
29:24

Opgroeien zonder gender

We gingen naar Zweden, het land van genderneutrale kleuterscholen en non-conforme gezinnen, om te zien hoe het is om genderneutraal op te groeien.
VICE INTL
20:40

Baby's te koop: De smokkelaars die kinderen uit krottenwijken verkopen aan rijke koppels

In Griekenland, waar adoptie een lang en lastig proces kan zijn, wenden sommige koppels zich tot smokkelaars die kinderen uit Bulgarije meenemen.
Broadly Specials
21:30

Maagdelijke bruid te koop: de controversiële huwelijksmarkt in Bulgarije

In Bulgarije wordt ieder jaar een huwelijksmarkt georganiseerd waar maagdelijke meisjes door hun eigen familie te koop worden aangeboden aan potentiële bruidegoms.
Rule Britannia
27:21

Bare Knuckle

Once regarded as something that happens exclusively in Guy Ritchie films and on gypsy sites, bare knuckle boxing is fast becoming a thriving scene in the UK – the ultimate British bloodsport.