videos

Video's

VICE Reports
27:14

The Illegal Big Cats of Instagram

VICE investigates the flourishing trade in animal trafficking and how it impacts the depleting wildcat populations of Central and East Africa.
Microbros
19:48

Bacteria: A Future without Trash

In de nieuwe aflevering van Microbros kijken we naar bacteriën die de mensheid helpen om niet alleen afval op te ruimen, maar ook om te zetten tot nuttige grondstoffen.
Microbros
11:04

Schimmel: Het Plastic van de Toekomst

Het einde van milieuvervuilend plastic komt uit een onwaarschijnlijke hoek. Kijk nu onze nieuwe docu over hoe schimmels plastic gaan vervangen.
Wat nu?
5:15

Wat nu?! Alle grenzen zijn open, wat nu?!

Het klinkt als een gestoord idee, maar in onze nieuwe video legt prof. dr. Leo Lucassen uit waarom de grenzen open gooien voordeel voor iedereen oplevert.
Motherboard
21:58

De wetenschappers die de wolharige mammoet weer tot leven willen wekken door hem te klonen

Dankzij een semi-illegale handel in mammoeten uit Rusland, zijn wetenschappers in Zuid-Korea druk bezig om het dier terug de wereld in te klonen.
Broadly Specials
21:30

Maagdelijke bruid te koop: de controversiële huwelijksmarkt in Bulgarije

In Bulgarije wordt ieder jaar een huwelijksmarkt georganiseerd waar maagdelijke meisjes door hun eigen familie te koop worden aangeboden aan potentiële bruidegoms.
VICE Sports
4:44

Life After Sumo

In this VICE Sports exclusive, we visit with two retired rikishis to get their take on life after sumo.
Tonic Spotlight
7:29

Dood op bestelling: de Australische dokter die ouderen helpt zelfmoord te plegen

Dokter Philip Nitschke is een fervent voorstander van euthanasie, die met zijn bestelbusje stikstoftanks levert aan bejaarden die levensmoe zijn.
Transmissions
9:02

Life Inside a Chinese Bitcoin Mine

Motherboard visits a secretive Bitcoin mine located in rural Northeast China and document a day-in-the-life of the three employees hired to maintain the mine.
VICE Specials
21:01

Het zelfmoordbos van Japan

Het bos van Aokigahara is de meest populaire plek voor zelfmoorden in Japan. Wie met vragen zit rond zelfdoding, kan terecht bij de Zelfmoordlijn op het gratis nummer 1813 en op www.zelfmoord1813.be.